Početak
Auto dijagnostika Dashboard alati Radio alati Airbag alati Imobilajzeri Chip tuning Ostali alati
 

VAG DIAG | VAS5054A | BMW D-CAN INPA + GT1 | BOSCH KTS | RENAULT CLIP | OPEL OPCOM-USB | STAR DIAGNOSE | ELM327 |

 AUTO SENSOR SIMULATOR | CITROEN & PEUGEOT | FIAT ECU SCANNER | MULTI DIAG ACTIA | ACTIVATION | PROGRAMI |

 

 
  Pitanja ? (+381) 64-2995-985 Kliknite ovde ako imate neko pitanje  

Auto dijagnostika

 

NA SVE NAŠE UREĐAJE IMATE GARANCIJU !!!

 
VW/Audi/Seat/Škoda dijagnostika
  Pod VAG kompatabilnim vozilima se podrazumevaju VW, Audi, Škoda i Seat vozila. Ova vozila koriste KWP-1281 i KWP-2000 protokole.
Naš hardver je napravljen po ugledu na renomirane evropske proizvođače i testiran je u radu na mnogo različitih vozila. Softver je rađen za Windows OS i omogućava pored dijagnosticiranja grešaka i druge funkcije kao što je adaptacija novih delova (instrument table, imobilajzera, ključeva itd), resetovanje servisnih intervala i slično.

VAS5054 dijagnostika
  Originalna fabrička i najbolja dijagnostika za VW, Audi, Škoda i Seat vozila. Uređaj je smešten u OBD2 konektor i spaja se na USB port. Ima mogućnost da radi i putem bežične konekcije sa računarom preko Bluetooth adaptera.


BMW D-CAN INPA dijagnostika
  BMW D-CAN INPA dijagnostika je originalna servisna BMW dijagnostika koja omogućava dijagnostiku na vozilima:  E31, E34, E36, E38, E39, E46, E52, E53, E60, E65, E83, E85, E87, E90, Mini R50 i Rolls Royce RR1. Pored standarnih funkcija kao što su čitanje i brisanje kodnih grešaka, mogu se čitati tkz. živi podaci, moguće je izčitavanje sadržaja memorije u velikoj većini modula, razne adaptacije i slične stvari.
Ovo je veoma profesionalni i moćan dijagnostički alat.


Renault CLIP dijagnostika
  CLIP je dijagnostički uređaj namenjen dijagnostici
na vozilima marke Renault. Sa ovim uređajom možete raditi dijagnostiku na svim putničkim i komercijalnim vozilima marke Renault. Uređaj pokriva sve protokole na Renault vozilima ISO8, KWP2000 i CAN.


Opel OPCOM-USB dijagnostika
  OP-COM je dijagnostički uređaj namenjen dijagnostici
na vozilima marke Opel sa OBD2 dijagnostičkim priključkom na vozilu. Podržava vozila: Agila, Arena, Astra F, Astra G, Campo, Calibra, Corsa B, Corsa C, Corsa D, Frontera, Frontera B, Meriva, Monterey, Movano, Omega B, Sintra, Speedster/VX220 Tigra, Vectra, Vectra B, Vectra C, Vivaro i Zafira. Uređaj pokriva i najnovija vozila (2008) sa CAN komunikacijom kao što su Vectra C i Astra H.


MERCEDES STAR dijagnostika
   Dijagnostički uređaj MERCEDES "STAR" je namenjen dijagnostici putničkog (i komercijalna vozila), kamionskog programa, kao i radnih mašina. Ovaj uređaj je najbolji dijagnostički uređaj za sva Mercedesova vozila.


ELM327 dijagnostika
   Ovaj najnoviji dijagnostički uređaj radi dijagnostiku na vozilima od 1996 do 2007 godine koja podržavaju
standarde OBD2/EOBD/JOBD. Dijagnostika je bazirana na ELM 327 mikrokontroleru i podržava sve protokole.


Auto senzor simulator
   
Najkompletniji prenosivi dijagnostički tester za senzore, žice, konektore i kompjutere u vozilu. Omogućava simulaciju većinu senzora i komponenata kompjuterskih sistema u vozilu. Simulira temperaturne senzore, potenciometre klapne, prekidače, senzore protoka vazduha i lambda senzore.


CITROEN-PEUGEOT dijagnostika
   Originalan dijagnostički uređaj za Citroen i Peugeot vozila. Možete sa njim raditi sve što rade ovlašćeni servisi. Ovaj dijagnostički softver vam dozvoljava da radite kompletnu dijagnozu svih modela od 1995 do danas. Dijagnoza se radi preko OBD2 konektora (koji se nalazi pored volana) ili preko specifičnog dijagnostičkog konektora (samo na starijim vozilima, pre 2001 godine).


FIAT ECU SCANNER dijagnostika
   Fiat scanner dijagnostički uređaj namenjen je dijagnostici
na vozilima marke Alfa/Lancia/Fiat sa OBD2 dijagnostičkim priključkom na vozilu. Sa ovim uređajom možete raditi dijagnostiku na  svim modulima u autu kao što su motorni kompjuter, menjač, ABS, električni volan, vazdušni jastuci, instrument tabla, BSI itd. Može da se radi i reset servisnih intervala.


Multi Diag Actia univerzalna dijagnostika
   
Poznati OEM Actia univerzalni dijagnostički uređaj, podržan sa sa Actia Multi Dia@g Access Office softverom (I2010), sa podrškom za preko 40 proizvodjača automobila i za srpski jezik. "Vođena" dijagnostika, integracija sa Autodata i Vivid Workshop softverom.

 

 

© 2003 Cardecode Alati, Ltd.
Website developed by Highlander